HUMANITARNA REAKCIJA

Poštovani svi,

Sindikatu pravosuđa Srbije obratio se za pomoć kolega iz Višeg javnog tužilaštva u Somboru kome su neophodna sredstva za transplantaciju rožnjače. Do sada je obavio više operativnih zahvata i nije u mogućnosti da finansira novu operaciju i lečenje jer je kreditno prezadužen zbog prethodno obavljenih operativnih poduhvata.

Iako je uvaženi kolega u svojoj molbi bio isključiv u tome da ne želi da opterećuje ostale zaposlene u pravosuđu bilo kakvim finansijskim izdvajanjima, molim zaposlene za pomoć jer drugih mogućnosti nemamo a iskreno želimo da pomognemo.

Zato vas pozivam da zajedno finansijski reagujemo sa ciljem da prikupimo pola miliona dinara neophodnih za navedenu transplantaciju kojom bi našem kolegi bio omogućen bolji i kvalitetniji vid. U tom smislu predlažem da od zarade izdvojite 100 (sto) dinara.

Predsednici sindikalnih organizacija obavestiće zaposlene o ovoj akciji, od računovodstva će preuzeti spisak zaposlenih na koji će se zaposleni pored svog imena na spisku potpisom saglasiti da im se od zarade odbije 100 dinara na ime pomoći. Nakon potpisivanja zaposlenih, spisak dostaviti službi računovodstva kako bi im se odbio navedeni iznos. Rok za reakciju je 15.4.2016. godine.

Ukupan iznos prikupljen na ime pomoći, svaka sindikalna organizacija će uplaćivati na podračun Sindikata pravosuđa Srbije, otvoren kod Vojvođanske banke a.d. broj 355-1044906-62 sa naznakom Humanitarna reakcija.

Nakon toga, Sindikat pravosuđa Srbije obavestiće vas o ukupnom iznosu prikupljenih novčanih sredstava i objaviće ime i prezime kolege kome je novac namenjen, bez obzira na to što on nije želeo pomoć na ovakav način.

Verujem u vas i unapred vam se zahvaljujem na reakciji.

Predsednica

Slađanka Milošević

Be Sociable, Share!