VISA MYTAG / ONE&ONLY

komercijalna-banka-visa-my-tag-03Nov i jedinstven proizvod na tržištu: MyTag/One&Only  – Kartica za mlade!

Naš novi proizvod namenjen je prvenstveno mladim korisnicima, ali i svima  ostalima koji se mladima osećaju.
Obradujte decu, unuke, rođake, prijatelje, sve Vama drage osobe, trajnim i praktičnim poklonom!
Uvedite ih u svet savremenog plaćanja! Omogućite im da preuzmu odgovornost za trošenje poverenog novca. Otvorite im prostor da prime novac na bilo kom kraju sveta, onda kada im je najpotrebniji! I to brzo, jednostavo i bezbedno, i neograničen broj puta.
Uplate se mogu vršiti kako u našim ekspoziturama, tako i preko elektronske banke od 00 do 24h, 365 dana u godini!
Kartica je izvanredna opcija za korišćenje prilikom ekskurzija, letovanja, putovanja, ali i za duže boravke van mesta stanovanja, uključujući i inostranstvo, a posebno je pogodna za đake i studente.
Može da se koristi za plaćanje robe i usluga na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu  opremljenim POS terminalima, za gotovinske isplate na bankomatima i šalterima banaka sa istaknutim logom Visa Electron, kao i za plaćanja na internetu!
Kartica se odobrava na bazi namenskog računa koji otvara punoletno lice, a koristi je osoba kojoj je namenjena, sa navršenih 14 ili više godina.
Izdaje se sa rokom važenja od tri godine, uz jednokratnu naknadu od samo 500 dinara, bez bilo kakvih naknadnih članarina i troškova održavanja u sve tri naredne godine!
Prilikom podnošenja zahteva, sami ili uz konsultacije sa korisnikom, možete odabrati jednu od dve raspoložive opcije dizajna i imena kartice: MyTag ili One&Only.
Potrošnja po kartici ograničena je isključivo raspoloživim iznosom uplaćenih sredstava. Koristi i zadovoljstvo koje ona donosi nisu ograničene ni sa čim!

Be Sociable, Share!