Potpisan Protokol o isplati stimulacije

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE

Poštovani članovi,obaveštavam vas da sam zbog pritiska članstva potpisala Protokol o stimulaciji, iako istim nisam zadovoljna, te sam potpisane i overene primerke prosledila kabinetu ministra pravde.

Od strane Ministarstva pozvana sam da sutra, to jest 28. februara 2014. godine u 10.30 odem u Ministarstvo na zajedničko potpisivanje Protokola.

Obaveštavam vas da neću prisustvovati zajedničkom slikanju prilikom potpisivanja Protokola, imajući u vidu dosadašnje loše iskustvo (potpisivanje Sporazuma koji se ne primenjuje i zbog kojeg vodimo sudski spor), kao i činjenicu da se potpisivanje događa u jeku izbornih aktivnosti kada političari sve koriste kako bi veličali svoje /ne/uspehe.

Smatram da nije uspeh ministra pravde što je za vreme svog ministrovanja povećao stimulaciju sa 3.000 na 4.000 dinara, a što je on prošle godine predstavio javnosti kao 30%  povećanje ali ne navodeći od čega 30% i koliko to stvarno iznosi.

Da naša stimulacija iznosi koliko i stimulacija u policiji ili pozajmica bez vraćanja u EPS-u, možda bih i otišla da se slikam, iako u principu nisam za takvu vrstu slikanja.

Be Sociable, Share!